✓ Exclusieve distribiteur van Diener

✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

✓ Specialist in plasma behandelingen

Diener plasmasystemen

 

SINVACON uit Gavere is een exclusieve distribiteur van Diener plasma systemen. Bij ons kunt u terecht voor zowel lage druk als atmosferische plasmasystemen van dit toonaangevende Duitse merk. Deze zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Lees verder en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Ruim aanbod Diener plasma systemen

Diener is een Duitse producent van verscheidene plasma-systemen van uitstekende kwaliteit. Dit zijn veelzijdige systemen voor het reinigen en activeren van oppervlaktes van verschillende materiaalsoorten, zoals glas en kunststof. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen bij SINVACON in België en Nederland. Zo bieden we zowel lagedruk plasma systemen van Diener als atmosferische plasma systemen. Ook zijn verschillende configuraties van de systemen beschikbaar, net als verschillende besturingen.

Veel industriële toepassingen

De Diener plasma-systemen in ons aanbod worden gebruikt voor een veelzijdigheid aan toepassingen in verschillende sectoren. Zo worden Diener plasma systemen gebruikt voor het behandelen van medische kunststoffen. Na plasmabehandeling vertonen ballonkatheters bijvoorbeeld een betere adhesie bij het verlijmen. Ook in de auto-industrie zijn deze systemen onmisbaar voor het etsen, coaten of verlijmen van hoogwaardige kunststoffen. Dit zijn slechts enkele van de honderden mogelijke toepassingen.

Neem contact met ons op voor een gepaste oplossing

Vraag naar de geschikte plasma systemen voor uw bedrijf. We zoeken graag samen met u naar een gepaste oplossing. Ook systemen op maat behoren tot de mogelijkheden. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +32(0)478 54 69 68.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON