DIENER Atmosferische plasma systemen

Als u op zoek bent naar systemen voor koud atmosferisch plasma, zoals een plasmabeam, rekent u op ons. SINVACON uit Gavere is gespecialiseerd in plasmabehandeling van diverse materialen. Bij ons kunt u terecht voor zowel de behandeling zelf, als de aankoop of verhuur van verscheidene cold atmospheric plasma- en low pressure plasma- systemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden om tot een oplossing op maat te komen voor uw bedrijf. Lees verder en ontdek meer over de plasmabeam en onze andere systemen.

Hoe werken koud atmosferisch plasma en de plasmabeam?

Technologie met koud atmosferisch plasma wordt ingezet voor het activeren en het reinigen van oppervlaktes van verschillende materialen. Dit gebeurt door middel van reactieve partikels in het plasma die deeltjes losmaken van het oppervlak. Deze worden vervolgens verwijderd door de versnelde luchtstroom van de jet. Door de ultrafijne precisie van systemen als de plasmabeam, leidt dit tot een betere kwaliteit in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes. Omdat de jet geen elektrische lading heeft, kunt u de plasmabeam gebruiken voor diverse processen in de industriële elektronica. Zo is dit cold atmospheric plasma systeem geschikt voor de volgende processen:

  • Verlijmen
  • Verbinden
  • Bedrukken
  • Solderen
  • Lassen
  • Coaten

Ontdek onze verschillende systemen

SINVACON heeft verschillende systemen voor koud atmosferisch plasma en diverse uitvoeringen van de plasmabeam. Deze hebben elk hun eigen toepassingen. De plasmasystemen zijn geschikt voor geleidende materialen zoals metalen en niet-geleidende materialen als kunststoffen, glas en hybride materialen. U vindt meer informatie over elk cold atmospheric plasma systeem en de toepassingen ervan in de technische brochures die u kunt downloaden.

Vraag naar de mogelijkheden voor cold atmospheric plasma

Heeft u interesse in de aankoop van een plasmabeam of andere systemen voor atmosferisch plasma? Wenst u een demonstratie of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Gebruik het contactformulier of bel +32(0)478 54 69 68.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON