Specialist in plasmasystemen

Sinvacon te Gavere is de specialist in plasmabehandelingen en plasmasystemen voor een brede waaier aan toepassingen en sectoren. Hier vindt u efficiënte en doeltreffende oplossingen voor het bewerken van uw materialen en innovatieve verbindingstechnieken met plasma.


Herkent u de volgende problemen rond hechting?

Onvoldoende hechting

Zwakke verlijming

Problemen met coatings

Problemen bij het bedrukken

Door het oppervlak van uw materiaal – hetzij teflon, PDMS of een ander materiaal – te behandelen met plasma bereikt u een optimale hechting. Plasma reinigt het oppervlak op microscopisch vlak en verwijdert zo enige onzuiverheden. Het gevolg? Een reactief oppervlak dat zich beter laat hechten.


Uw plasmasysteem op maat?

Bij SINVACON kan u terecht voor plasmabehandelingen om organische zuiverheden te verwijderen van het oppervlak. Niet zeker of plasma de juiste oplossing is voor uw toepassing? Wij geven u graag een demonstratie op uw product.

Je hoeft niet noodzakelijk een plasmasysteem aan te kopen, je kan ook terecht bij ons op huurbasis of je kan de volledige opdracht aan ons uitbesteden. Wij hebben de expertise in huis.


Plasma treatment

Door te kiezen voor een plasma surface treatment als oppervlaktetechniek, vermijdt u bij de behandeling van een oppervlakte het gebruik van oplosmiddelen om resten lijm, olie en vet te verwijderen.

Plasmasystemen

Omdat plasma in veel industrieën terugkomt, bieden wij uiteenlopende technieken en systemen aan bedrijven om passende plasmabehandelingen voor hun toepassingen te kunnen gebruiken.

Toepassingen

Plasma kan toegepast worden in allerlei sectoren. We hebben toepassingen in zowel de medische branche als in de automotive industrie, maar ook nog in vele andere bedrijfstakken.

Benieuwd wat plasma voor jou kan betekenen?

We staan klaar om u verder te helpen. Laat dus zeker van je horen. Je kan ons bereiken via mail en telefoon. Zo plannen we graag een demo in om concreet aan te tonen wat je mag verwachten.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON