Veelgestelde vragen

In een plasma ontstaan geladen deeltjes zoals ionen, elektronen, UV-licht, atomen en moleculen met hoge energie. Een materiaal kan voorkomen in: vaste vorm, vloeibare vorm, gasvormig of als PLASMA. Plasma ontstaat wanneer we voldoende energie toevoegen aan de gasmoleculen waardoor deze een lading krijgen.

Plasma kan gebruikt worden voor geleidende materialen, halfgeleiders en isolatoren en is een milieuvriendelijke technologie, zonder chemische producten of afval. Ontdek welke voordelen plasma nog te bieden heeft.

Een plasmabehandeling kan de arbeidsintensieve mechanische behandeling en bijkomende behandelingen vervangen. 

Paryleen vormt een zeer hoge en vooral betrouwbare bescherming tegen chemicaliën, omgevingsinvloeden en veroudering. Het is vrij van bijproducten en zorgt voor perfect conforme coatings.

Cold low pressure plasma of lage druk plasma is uitermate geschikt voor het reinigen en activeren van een oppervlak van verschillende materialen. Sinvacon is de toonaangevende leverancier van verschillende cold low pressure plasma-systemen voor verschillende toepassingen.

Als u op zoek bent naar systemen voor atmosferisch plasma, zoals een plasmabeam, rekent u op Sinvacon. We zijn gespecialiseerd in plasmabehandeling van diverse materialen. Bij ons kunt u terecht voor zowel de behandeling zelf, als de aankoop of verhuur van verscheidene cold atmospheric plasma-systemen.

Benieuwd wat plasma voor jou kan betekenen?

We staan klaar om u verder te helpen. Laat dus zeker van je horen. Je kan ons bereiken via mail en telefoon. Zo plannen we graag een demo in om concreet aan te tonen wat je mag verwachten.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON