Partner van Sinvacon

logo sputtering
SCI produceert cylindrische CATHODESEND BLOCKS en volledige E-CATHODETM systemen, en MAGNETICS voor coating systemen met verschillende breedtes. SCI werkt met SolidWorks voor 3D modeleren om een optimale fit te verzekeren. De modellen kunnen gedeeld en geintegreerd worden in de tekeningen/bestanden van de klant.  
Kwaliteit
Wij gebruiken geavanceerde software om het magnetisch veld en de lage druk gas dynamica te modelleren. De gemodeleerde gas distributie verdeelsystemen zijn geoptimaliseerd met ges flow analyse software. De target buizen en andere mechanische onderdelen zijn ontworpen voor lange termijn productie door de stress concentraties te herleiden naar veilige niveaus. De magneetsystemen zijn gemodelleerd met een 3D FEA (eindige elementen) programma om een maximaal targetgebruik en uniformiteit te verkrijgen, terwijl de dode banden aan de targetuiteindes beperkt blijven. 

Productie
SCI beschikt over de modernste bewerkingsmachines. Dankzij interne productie hebben we directe controle over de kwaliteit en de planning. Wij gebruiken hoog precisie CNC machines om aan de verschillende vereisten te voldoen. Wij kunnen onderdelen van 0.1" tot 30" diameter draaien en onderdelen van 0.1" tot 60" frezen. Al onze machines worden regelmatig onderhouden en gecallibreerd zodat wij 100% reproduceerbaar en precisie kunnen garanderen. Elk cathode deksel wordt geprogrammeerd door ervaren personeel en grondig getest voordat materiaal wordt verstuurd. Onderdelen worden gereinigd en samengesteld volgens een in detail beschreven proces om te garanderen dat elk order volgens de klantspecificaties wordt gemaakt. Finale samenstellingen worden stevig verpakt zodat deze veilig en in goede omstandigheden worden geleverd bij onze klanten. 
 
Testen / Onderzoek en Ontwikkeling
Op onze interne testkamer kunnen wij snel prototypes end klant specifieke testen uitvoeren. Klanten kunnen hier ook hun proces testen en belangrijke parameters zoals depositiesnelheid, proces stabiliteit en filmeigenschappen bepalen.

Benieuwd wat Sinvacon voor u kan betekenen?

We staan klaar om u verder te helpen. Laat dus zeker van je horen. Je kan ons bereiken via mail en telefoon. Zo plannen we graag een demo in om concreet aan te tonen wat je mag verwachten.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON