• Plasmatreatment and systems

  ✓ Exclusieve distribiteur van Plasma Asher

  ✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

  ✓ Specialist in plasma behandelingen

  Plasma asher

  Bent u op zoek naar een plasma asher voor uw bedrijf of wenst u meer informatie over dit systeem? Dan bent u aan het juiste adres. SINVACON is specialist op het gebied van plasma behandelingen en technologie. Lees verder en ontdek meer over deze systemen.

  Wat doet een plasma asher?

  Een plasma asher is een plasma ets systeem dat wordt gebruikt in de productie van halfgeleiders. De plasma ashen techniek wordt ingezet voor het verassen van organisch materiaal. Een plasma asher werkt met gas dat zuurstof of fluorine bevat en dat met behulp van plasma actief wordt gemaakt. Dit leidt tot reactieve componenten. Deze combineren vervolgens met het organisch materiaal dat wordt omgezet naar CO2 en waterdamp. Deze nevenproducten worden afgevoerd door het systeem. Door het organische materiaal te verassen en af te voeren wordt er zo het gewenste patroon geëtst in het oppervlak.

  Vraag naar onze systemen voor plasmabehandelingen

  SINVACON is een specialist op gebied van plasma technologie. Bij ons vindt u dan ook verschillende plasma systemen, zowel lagedruk als atmosferische systemen, voor verschillende plasmabehandelingen. Zo vindt u altijd een geschikt systeem voor uw bedrijf. Wilt u de technologie van een plasma asher eerst evalueren? Dan heeft u de mogelijkheid er een te huren. Ook kunt u deze behandeling aan ons uitbesteden. We hebben een ruime ervaring in het behandelen van verschillende materialen met plasma. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel +32(0)478 54 69 68 of gebruik het contactformulier.