Plasmatechnologie

✓ Exclusieve distribiteur van Diener

✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

✓ Specialist in plasma behandelingen

Plasmatechnologie is een veelgebruikte methode in uiteenlopende industrieën om oppervlakten te reinigen, coaten en activeren. Wanneer u problemen heeft met het hechten, lijmen en bedrukken van materialen, biedt plasmatechnologie zeker uitkomst voor uw processen. Ook bij veel voorbehandelingen wordt plasmatechnologie gebruikt. SINVACON te Gavere is gespecialiseerd in plasma technology en voorziet u van advies op maat voor uw specifieke toepassing. U heeft bij ons de mogelijkheid om plasmasystemen te huren of kopen en om processen uit te besteden.

De toepassing van plasmatechnologie in diverse industrieën

Veel materialen hebben te maken met organische verontreiniging die hechtingsproblemen veroorzaakt. Doordat plasma hechtingskarakteristieken van oppervlakten verbetert door middel van het reinigende effect, wordt het maken van bijvoorbeeld 3D-objecten makkelijker. Plasma technology wordt daarom vaak toegepast in sectoren zoals de auto- en ruimtevaartindustrie. Ook in de voedings- en medische industrie vindt u plasmatechnologie terug.

Plasma technology als reinigingsmethode

Plasma wordt gevormd door geïoniseerde lucht en heeft dus een hoge energie. Er wordt energie toegevoegd aan gasmoleculen, waardoor deze een lading krijgen. Daarom is het ook als technology zeer milieuvriendelijk, in tegenstelling tot traditionele schoonmaakmiddelen die vaak ook niet effectief genoeg reinigen. Onze systemen zijn ontwikkeld voor vier soorten plasmabehandelingen – namelijk reiniging, activatie, etsen en hydrofiele en hydrofobe coating.

Stel uw vragen aan onze specialisten

SINVACON uit Gavere geeft u graag een demonstratie op uw product zodat u weet hoe u de hechting verbetert door middel van plasma technology. Heeft u vragen over onze plasmasystemen? Dan bereikt u ons op +32(0)478 54 69 68 of door het contactformulier in te vullen.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON