✓ Exclusieve distribiteur van Diener

✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

✓ Specialist in plasma behandelingen

Plasmabehandeling van polymeren

SINVACON uit Gavere biedt u systemen aan voor de plasmabehandeling van polymeren voor een effectieve reiniging of activatie. Oppervlakten van polymeren uit verschillende industrieën worden behandeld door middel van een plasmabehandeling. Dit kan zowel met een lagedrukbehandeling als atmosferisch plasma. SINVACON biedt de mogelijkheid om een polymeer met koud plasma te behandelen, alsook om de polymeercoating zelf met plasma te maken.

Waarvoor dient een plasmabehandeling van polymeren?

Organische verontreiniging van polymeren zorgt voor hechtingsproblemen, die een plasmabehandeling heel effectief oplost. Een plasmabehandeling wordt toegepast om oppervlakten te reinigen of te activeren zodat de polymeren ontvankelijk worden voor lijmen of coatings. Bovendien kan een dergelijke oppervlaktebehandeling zorgen voor een verhoogde oppervlaktespanning. Deze verhoogde spanning maakt het mogelijk om het oppervlak gemakkelijker te bevochtigen bij het gebruik van bijvoorbeeld lijm of verf.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij hebben onze specialisatie in plasmasystemen en plasmabehandeling ontwikkeld voor diverse toepassingen, sectoren en industrieën. De systemen zijn dan ook zeer breed toepasbaar op het gebied van reiniging, activatie, etsen en coating van oppervlakten. Tevens gebruikt u een plasmabehandeling heel goed voor elektronicareiniging. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij organiseren graag een demo om de mogelijkheden aan te tonen. Bel hiervoor naar +32(0)478 54 69 68. Of vul het contactformulier in.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON