✓ Exclusieve distribiteur van Diener

✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

✓ Specialist in plasma behandelingen

Elektronica reinigen

 

Om elektronica te reinigen, is oppervlaktereiniging met plasma dé oplossing voor het beste resultaat. Hierin is SINVACON uit Gavere gespecialiseerd, alsook in plasmabehandelingen van diverse andere materialen om hechtingsproblemen, zwakke verlijming, problemen met coatings en met bedrukking tegen te gaan. Het reinigen van elektronica is een van de specialisaties waarvoor u bij ons terechtkunt, zowel voor de aankoop of huur van een plasmasysteem als voor de uitbesteding van uw processen.

Elektronica reinigen door middel van een plasmabehandeling

Het reinigen van elektronica moet uiteraard op microscopisch niveau gebeuren om zeker te weten dat de materialen niet beschadigen tijdens het reinigingsproces. Plasmasystemen bieden de mogelijkheid om verbeterde oppervlaktehechting te realiseren voor micro-elektronische apparaten en PCB’s. Deze systemen elimineren onder meer de organische en siliconengebaseerde verontreinigingen en verwijderen effectief elektrostatisch aangetrokken stof. Of u nu de oppervlakten van micro-elektronica en PCB’s wilt reinigen, activeren of coaten: plasmabehandeling biedt in iedere situatie uitkomst voor uw elektronica.

Wij informeren u graag over onze systemen

Bij SINVACON kiest u ervoor om plasmasystemen te kopen, te huren of om behandelingen aan ons uit te besteden. Wij geven u graag deskundig advies en geven u informatie over alle mogelijkheden die plasmatechnologieën bieden. Bel om contact op te nemen naar +32(0)478 54 69 68. Of vul het contactformulier in.

Provinciebaan 102, B-Gavere
BE 0502.711.309
+32 (0)478 54 69 68
pascalverheyen@sinvacon.be

SINVACON